pijl

Wat is de prijs van een energielabel voor een woning?

De prijs voor een energielabel voor een woning is afhankelijk van diverse factoren. De 2 belangrijkste zaken bij Energielabel Zwolle zijn de volgende:

  • Het type van de woning: een energielabel voor een appartement is goedkoper dan voor een vrijstaande woning.
  • Het woonoppervlak: hoe groter de woning, hoe duurder het energielabel is. Voor woningen tot 200 m² hebben wij vaste prijzen, zie de homepage voor onze lage tarieven. Voor woningen boven 200 m² maken wij een offerte op maat, hiervoor kunt u een aanvraag doen via het contact formulier.
  • U kunt zelf een indicatie controleren op het aantal vierkante meters gebruiksoppervlakte dat voor uw woning is geregistreerd. Dit kan via de website https://bagviewer.kadaster.nl/lvbag/bag-viewer/index.html#?geometry.x=160000&geometry.y=455000&zoomlevel=0 na het invullen (links bovenin bij “zoeken) van uw postcode en huisnummer, verschijnt rechts een tabel waarin o.a. het oorspronkelijke bouwjaar, het gebruiksdoel en  de oppervlakte staan vermeld. Deze oppervlakte geeft over het algemeen een redelijke indicatie van de gebruiksoppervlakte, maar is meestal niet exact gelijk aan de oppervlakte op het energielabel.
Laat een bericht achter - aantal berichten: 0

Bent u de eerste die reageert?Laat een bericht achter

naam
e-mail
website
bericht
Schrijf elf in cijfers: